IMG_3905.jpeg

Samenwerken met bacteriën

2239475B-C5E7-45F8-B265-9D427EBB6E3C_edi
Sprayen 1.jpg

"Pas in januari 2004 kon Eveline geopereerd worden, waarvan de laatste 4 weken in een levensbedreigende situatie."

Lees ons hele verhaal waarom wij zijn begonnen met probiotica

De juiste beestjes in je bed!

Veel mensen hebben last van een huisstofmijt allergie. Maar wist je al dat als je allergisch bent voor huisstofmijt, je eigenlijk niet allergisch bent voor het beestje? De allergische reactie wordt namelijk veroorzaakt door zijn uitwerpselen! 

De huisstofmijt vind je overal, het microscopisch kleine beestje voelt zich het meest thuis op donkere en vochtige plaatsen bij een temperatuur van ongeveer 25 graden. Ze voeden zich met huidschilfers van mensen waarmee je bed dus bijvoorbeeld de ideale leefomgeving voor ze is. 

De probiotica in onze producten eten deze uitwerpselen waardoor de allergische reactie geminimaliseerd wordt.

IMG_3914.jpeg

De overstap naar PIP producten is de overstap naar een gezondere huidflora en een gezondere leefomgeving voor jezelf en je naasten

Lees alles over de werking van PIP

877FC889-0C21-4767-88BD-FE049010CDCF_edi

Een gezonde huid

Een onevenwichtige microflora op ons lichaam is de oorzaak van verschillende kwaaltjes en ziektes zoals schimmels, acne, krentenbaard, lichaamsgeuren en infecties. Onze probiotica zorgen voor een evenwichtige microflora op ons lichaam. In de preventie en genezing van de meeste huidaandoeningen is het cruciaal om de huidstructuur en de huidmicroflora in goede conditie te houden!

IMG_3806_edited.jpg

Urineweg infectie

Een urineweginfectie wordt vaak opgelopen op het toilet. De grootste veroorzaker van een urineweginfectie is namelijk de colibacterie, en de colibacterie is de meest voorkomende bacterie in onze darmen. Via de ontlasting komen deze bacteriën in het toilet terecht waarna ze gemakkelijk een urineweginfectie kunnen veroorzaken