top of page

Onze garantie

De stabielste probiotica op de markt
Om de garantie te geven van een goede werking van een probiotisch product is het van cruciaal belang dat er gestabiliseerde probiotica in het product verwerkt zijn. Indien de probiotica niet stabiel zijn, kan er geen garantie zijn van een langdurige reinigingskracht van het product. 

 

In het ergste geval koopt u een product, dat vlak na aankoop weinig kracht meer heeft. Onze Bi-Safe producten garanderen u door onze gepatenteerde Stabilized Probiotic Ferment (SPF) dezelfde reinigingskracht tot 2 jaar na aankoop. Chrisal is wereldwijd het enige bedrijf dat gebruikt maakt van gestabiliseerde probiotica, simpelweg omdat het als enige bedrijf ter wereld erin is geslaagd om probiotica te stabiliseren.

Anker 1

Minimum aantal probiotica per ml
Probiotica kan haar werking alleen garanderen als er een minimum aantal gegarandeerd is. Veel merken die probiotica gebruiken kunnen hun claims niet waarmaken. Niet omdat de probiotica niet zou werken, maar wel omdat er simpelweg veel te weinig van aanwezig is. Men kan echt niet besparen op het aantal probiotica. 

Chrisal (producent van Bi-Safe) neemt geen risico. Alle Bi-Safe producten bevatten minimaal maar liefst 50 miljoen bacteriën per ml.

Zelfs in het geval van ernstige vervuiling bent u dus verzekerd van een sterke werking van het product. Bij minder dan 50 miljoen probiotica is hun werking zeer zwak tot nihil. Na 4 uur hebben de 50 miljoen bacteriën zich vermenigvuldigd, waardoor de werking van probiotica nogmaals gegarandeerd wordt. 50 miljoen probiotica per ml is maar het begin. 

bottom of page